Jeg heter Anne og er utdannet sykepleier. Jeg har 30 års erfaring innen helse, og de fleste av årene har jeg arbeidet med psykiatri og rusavhengighet og familiegrupper. I tillegg har jeg vært jobbveileder og veiledet mennesker tilbake til arbeidslivet og arbeidet i eldreomsorg.

Jeg liker å se at mennesker kan vokse gjennom egne ressurser og mestring, og er genuint opptatt av at mennesker skal motiveres, støttes og veiledes så de kan eie sine egne valg og ressurser.

I 2017 startet jeg min utdannelse i Rosenmetoden og er nå praksisårsstudent.

Jeg har gjennomført grunnkurs til massør i 2022, og er velværemassør .

I behandlinger med  Rosenmetoden har jeg erfart at mange minner setter seg i kropp. Gjennom berøringen er jeg blitt bevisst og fått nye innsikter noe som har ført til at muskelspenningene både de bevisste og ubevisste har gitt slipp. Denne bevisstheten har ført til at jeg kan tilføre kroppen ny kunnskap og gamle mønster kan endres. 

Jeg er fasinert over hvordan ulike behandlinger kan stimulere til å balansere det fysiske og psykiske, om det er å kjenne en mental forbedring eller føle velvære i kropp eller en stablitet i følelsene. Som sykepleier er jeg opptatt av hvert enkelt menneske finner sin form av balanse for den behandling som måtte passe for å føle en økt livskvalitet.

Velkommen til å ta kontakt for en prat.

 

Jeg er prakisårselev i Rosenmetoden.

Jeg er medlem av Norsk Sykepleier Forbund

Jeg er medlem av Norske Rosenterapeuters Forening.